Automatisering revolutioneren met de hulp van Covicon

Bij Covicon herdefiniëren we automatisering door artificiële intelligentie (AI) en machinevisietechnologie naadloos in uw activiteiten te integreren. Met ons uitgebreide serviceaanbod willen we uw bedrijf nog beter laten presteren.

We starten met het nauwkeurig testen van uw producten in ons ultramodern labo, waar we de optimale machinevisieconfiguratie voor uw unieke behoeften beoordelen. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde beeldsensoren voor een nauwkeurige analyse. Zodra de visie duidelijk is, gaan we over tot actie. Zo leveren en kalibreren we een machinevisiesysteem van topklasse dat perfect aan uw eisen voldoet, inclusief beeldsensoren en optische tekenherkenning (OCR). In ons streven naar uitmuntendheid leveren we ook kwalitatief hoogstaande, betrouwbare software, inclusief essentiële diagnosetools. Wij bezorgen u niet zomaar technologie; wij begeleiden u ook doorheen het hele proces en ondersteunen uw team actief bij de implementatie van machinevisie.

En dat is nog niet alles...

We organiseren ook de nodige opleiding voor uw team, zodat zij achteraf over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om uit te groeien tot zelfvoorzienende visionairs voor de toekomst.

  • Machine
    vision

  • Software
    development

  • Artificial
    intelligence